the game does not launch

Discussion in 'Connectivity' started by misike012, Oct 16, 2019.

  1. misike012

    misike012 Villager

    Joined:
    Mar 4, 2018
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Today I have tried to start the game many times but it did not succeed. After clicking the play online button it only says " Celeste fan project launcher" V 2.1.2.0 already running but nothing happens. What can I do? Please help me.
     
  2. Loading...


  3. FinishedBlock21

    FinishedBlock21 Hippikon

    Joined:
    Aug 16, 2018
    Messages:
    178
    Likes Received:
    168
    Trophy Points:
    43
    Try disabling diagnostic mode, if it's off enable it and then disable it. Also try starting the game with spartan.exe
     
  4. misike012

    misike012 Villager

    Joined:
    Mar 4, 2018
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I tried it but nothing happened. Now it says the server is offline.
     
  5. FinishedBlock21

    FinishedBlock21 Hippikon

    Joined:
    Aug 16, 2018
    Messages:
    178
    Likes Received:
    168
    Trophy Points:
    43
    That sounds like something's blocking the game, antivirus, firewall. Better go to help and look for geek or wartai
     
  6. Wartai

    Wartai Moderator
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 27, 2017
    Messages:
    141
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    28
    Try adding the games folder to your antivirus exclusions.. If you have Kaspersky, that will have to be disabled..
    Would be easier if you continue to have issues, join us on Discord, link at bottom of site
    And post in the #Help channel
     
  7. oldages

    oldages Long Swordsman

    Joined:
    Feb 18, 2020
    Messages:
    21
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    You need to restart the computer, or, if you have some experience with windows, you can kill the spartan.exe task on the taskmanager, you can try also to restart steam ( if you are using it ).
     
  8. allthedetails

    allthedetails Villager

    Joined:
    Mar 6, 2020
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  9. oldages

    oldages Long Swordsman

    Joined:
    Feb 18, 2020
    Messages:
    21
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Hi allthedetails, thanks for the help.
    I reinstall everything and now its working, but for some reason Norse and Babilon civs are not avaliable anymore, did it happens with you as well ?
     
  10. allthedetails

    allthedetails Villager

    Joined:
    Mar 6, 2020
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I think it is a known issue, I saw several people talking about it in-game last night.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice