Is it possible, to delete buildings in the capital city?

Discussion in 'Connectivity' started by Erasmus, May 19, 2022.

  1. Erasmus

    Erasmus Spearman

    Joined:
    Apr 30, 2021
    Messages:
    14
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    I have noticed, that once a building has been placed in the capital (e.g. different sizes of warehouses), is it after not possible to delete them. Do I not know how or is it really like that? If so, that is annoying. I have now some to small warehouses in the capital of some cultures and would be happy, to replace them with larger warehouses, but at the moment I can not do that because this fault.
     
    #1 Erasmus, May 19, 2022 at 8:59 AM
    Last edited: May 19, 2022
  2. Loading...


  3. Unknown Maniac

    Unknown Maniac Berserker

    Joined:
    Nov 9, 2019
    Messages:
    100
    Likes Received:
    60
    Trophy Points:
    28
    When you re in capital city, there are two buttons in the upper side of the screen, one for moving the buildings and the other for packing buildings back into blueprints. The second button is what you re looking for, in case of warehouses make sure you have enough space in the inventory and the warehouse you re packing is empty.
     
  4. Erasmus

    Erasmus Spearman

    Joined:
    Apr 30, 2021
    Messages:
    14
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Thank you for this help. I have indeed overlooked these opportunities, although is it easy to finding them, can happen.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice