List of Ports to Play the Game

Discussion in 'Connectivity' started by Zuensi, Jan 29, 2018.

  1. Zuensi

    Zuensi Villager

    Joined:
    Jan 29, 2018
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hey Celeste Team

    Can you post a list of ports that are needed to play the game?
    I have to open them on my firewall.

    Regards,
    Zuensi
     
  2. Loading...


  3. Wartai

    Wartai Moderator
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 27, 2017
    Messages:
    144
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    28
  4. Zuensi

    Zuensi Villager

    Joined:
    Jan 29, 2018
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Well atm i'm trying to launch the game.
    The Gamescan gives error 403.
    If i try to launch the game i get error message Login to Celeste Fan Project failed.
     
  5. Wartai

    Wartai Moderator
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 27, 2017
    Messages:
    144
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    28
    You may have to add the games folder to exceptions in your Anti-virus and/or Windows Defender
     
  6. Zuensi

    Zuensi Villager

    Joined:
    Jan 29, 2018
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Na. Its something on our firewall. If i take another gateway its working.
    The Problem is, if i take another gateway i can't manage ports and portforwarding :(
     
  7. Wartai

    Wartai Moderator
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 27, 2017
    Messages:
    144
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    28
    Get NCSGeeks tools for firewall from here ..
    When you download one, make sure it has .bat extension and run as administrator, usually the download changes it to .txt so you have to change it, it adds it to firewall
     
  8. Wartai

    Wartai Moderator
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 27, 2017
    Messages:
    144
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    28
    Get NCSGeeks tools for firewall from here ..
    When you download one, make sure it has .bat extension and run as administrator, usually the download changes it to .txt so you have to change it, it adds it to firewall

    Why not use the #help in discord, I see your name in channel ?
     
  9. Zuensi

    Zuensi Villager

    Joined:
    Jan 29, 2018
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Well i just saw that in front of our firewall there is another firewall which i dont have access on :(
    So no coop-games at work :( ^^
    Ty for help anyway and sorry for wasting your time.
    Have a good day.
     
  10. Wartai

    Wartai Moderator
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 27, 2017
    Messages:
    144
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    28
    You could try using Hamachi , theres a few players using it
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice